U zoekt een woning in Spanje?

Waar u heerlijk onbezorgd kunt wonen, werken en vakantie vieren. Waar niets moet en alles mag. De zon schijnt elke dag en de mensen een glimlach hebben op hun gezicht. U komt helemaal tot rust in uw eigen Spaanse woning. Bij Spaanse DroomCasa bent u hiervoor op het juiste adres!

Aangenaam kennismaken - Welkom bij Spaanse DroomCasa

Als makelaar werken wij op een professionele en persoonlijke wijze. Met veel enthousiasme en passie helpen wij u bij het vinden van uw droomcasa aan de Costa in het zuidoosten van Spanje. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen, budget en voorkeuren. Voor uw begeleiding maken wij gebruik van ons zeer uitgebreide en professionele netwerk. En wat helemaal makkelijk en fijn is, wij spreken Nederlands.

Onze kracht als makelaar is de moderne manier van werken, gecombineerd met traditionele normen en waarden. Wij communiceren naast telefoon en e-mail o.a. ook via Whatsapp, Chat op onze website, Zoom, Teams, WeChat, Signal en Telegram. Elk nieuwbouwproject is door ons persoonlijk bezocht en gekeurd. Wij willen de kwaliteit zelf zien en ervaren plus de omgeving ontdekken voordat we het in verkoop nemen. Op deze manier kunnen wij u volledig en juist informeren. Met elke projectontwikkelaar heeft Spaanse DroomCasa een samenwerkingscontract welke door ons advocatenkantoor is gecontroleerd en geaccordeerd. 100% zekerheid is waar wij voor staan. Wij laten niets aan het toeval over, omdat we weten hoe belangrijk het is om uw Spaanse droom te realiseren met een betrouwbare partner. U kunt ALTIJD op ons rekenen zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw woning. 

Kennis van de regio

Het team van Spaanse DroomCasa is zelf al jaren woonachtig aan de Costa Cálida en Costa Blanca, we voelen ons hier helemaal thuis. De leukste plekjes in uw nieuwe woonomgeving laten we u graag zien, wij kennen de omgeving. Wij hebben destijds besloten om onze droomcasa hier te kopen en weten als geen ander wat er komt kijken bij het kopen van een woning in Spanje en wat we voor u moeten en kunnen betekenen. 

Ons team in Spanje

Debby en Eric 01

Debby Vlasman en Eric Vlasman

Net als vele die voorgingen was ook voor makelaar Eric Vlasman de levensstijl en het mooie weer een drijfveer om in Spanje te gaan wonen. Omdat Eric zelf ook goed geholpen is door een persoonlijke benadering bij het kopen van een huis in Spanje wilt hij hetzelfde doen voor u. “Spaanse DroomCasa heeft een één op één benadering van haar klant en daarom kan ik mij volledig concentren op al uw wensen en opzoek gaan naar de mooiste woning op de perfecte plek.”

Manager Services Debby Vlasman heeft jaren ervaring als accountmanager en vindt het erg fijn om klanten op de juiste manier te adviseren. Hierbij is het luisteren naar uw wensen en het vertalen ervan naar antwoorden en oplossing het belangrijkste speerpunt voor een perfecte samenwerking. Debby kan u zowel in het voortraject naar het kopen van een woning als erna helpen. “Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u ook na de koop bij ons terecht kunt met al uw vragen, zodat u zich hier helemaal thuis gaat voelen.”

Michel Latuharhary en Marcel van Veldhuizen

Makelaar Michel Latuharhary is in NL meer dan 25 jaar succesvol geweest in de zakelijke dienstverlening. De kern van zijn werkzaamheden was altijd vraag en aanbod bij elkaar brengen. In de persoonlijke dienstverlening bij Spaanse DroomCasa is dit nog steeds het doel. “Wij gaan de perfecte match realiseren tussen u als klant en uw toekomstige DroomCasa. U blij en wij blij, ik ga ervoor!

Office Manager Marcel van Veldhuizen is werkzaam geweest in de consumenten dienstverlening. Daarnaast runde hij twee succesvolle webwinkels. Vooral in het runnen van de webwinkels kon hij zijn creativiteit ontwikkelen in zowel het ontwerpen en bijhouden van de website als de marketing. Ervaring die bij Spaanse DroomCasa erg welkom is. Marcel is degene die het online zoeken naar de perfecte woning in de juiste omgeving voor u zo eenvoudig en leuk mogelijk heeft gemaakt. “Ik weet als geen ander hoe belangrijk de omgeving is waar u uiteindelijk gaat wonen.”

Spaanse DroomCasa Michel en Marcel

Onze adviseur in Nederland

Bas 01

Bas Terpstra

Bas Terpstra is in Nederland de Spaanse DroomCasa adviseur en uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen rondom de zoektocht naar uw Spaanse nieuwbouwwoning.

Bas is bekend met de Spaanse DroomCasa VIP Kennismakingstrip, heeft een financiële achtergrond en maakt gebruik van korte lijnen met onze juristen in Spanje. Daarnaast is Bas vooral betrokken bij de eerste stappen richting uw Spaanse avontuur vanuit Nederland. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige manier en met een gerust gevoel uw eerste oriëntatie starten met behulp van Bas.

Mijn doel is om u, met name in de beginfase, volledig te ontzorgen en u richting te geven bij alle informatie die op u af komt.”

Bij ons vindt u de woning die u zoekt

Neem alvast een kijkje in ons mooie aanbod. Daar zit vast de nieuwbouwwoning tussen die aansluit op uw wensen. Heeft u een specifieke vraag? Stuur ons een berichtje via WhatsApp, Telegram, WeChat of Signal naar +34 744 615 086 of stuur een e-mail naar info@spaansedroomcasa.nl.

Spaanse DroomCasa gaat met heel veel plezier en vooral passie op zoek naar het Spaanse thuis van uw dromen. U bent bij ons meer dan bienvenido!

Wij zijn heel trots op onze recensies

5/5

Je voelt je als klant echt koning

“Wij hebben Michel en Marcel leren kennen op de Second Home Beurs. Er was direct een klik op basis van de rust en passie waarmee Michel kan vertellen over een tweede huis in Spanje en in ons geval de regio Costa Cálida. Je voelt je als klant echt koning, je wordt rustig meegenomen tijdens het proces van aankoop en de realisatie van onze woning, geen vraag is teveel.”

Van der Bron 03
Familie Van der Bron
5/5

Helemaal blij en gelukkig met ons huis

“We hebben Michel en Marcel voor de eerste keer ontmoet op de Second Home Beurs. Daar hebben we ze onze wensen bekend gemaakt. Van alle stands waar we zijn geweest hadden we bij hen direct een goed gevoel. De manier waarop Michel en Marcel met onze wensen aan de slag zijn gegaan was geweldig. Als u op zoek bent naar uw droomhuis, dan raad ik u aan om het via deze mannen te laten regelen.”

Randy en Randy
Randy en Randy Emanuels
5/5

Je voelt je als klant echt koning

“We hebben Michel en Marcel van Spaanse DroomCasa mogen ontmoeten die ons meer dan geweldig begeleiden. Op basis van onze wensen hebben we mooie projecten bezocht. Voor iedereen die ook op zoek is naar een vakantiewoning; neem contact op met deze geweldige mensen. Naast het aanbod ben je zeker van een goede persoonlijke begeleiding.”

Randy en Priscilla
Randal en Priscilla Pieplenbosch
Lees hier meer ervaringen van onze klanten

Spaanse DroomCasa is supporter van:

Compare listings

Vergelijken