U zoekt een woning in Spanje?

Waar u heerlijk onbezorgd kunt wonen, werken en vakantie vieren. Waar niets moet en alles mag. De zon schijnt elke dag en de mensen een glimlach hebben op hun gezicht. U komt helemaal tot rust in uw eigen Spaanse woning. Bij Spaanse DroomCasa bent u hiervoor op het juiste adres!

Aangenaam kennismaken - Welkom bij Spaanse DroomCasa

Als makelaar werken wij op een professionele en persoonlijke wijze. Met veel enthousiasme en passie helpen wij u bij het vinden van uw droomcasa aan de Costa in het zuidoosten van Spanje. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen, budget en voorkeuren. Voor uw begeleiding maken wij gebruik van ons zeer uitgebreide netwerk. En wat helemaal makkelijk en fijn is, wij spreken Nederlands.

Onze kracht als makelaar is de moderne manier van werken, gecombineerd met traditionele normen en waarden. Elk nieuwbouwproject wordt door ons bezocht en gekeurd. Wij willen de kwaliteit persoonlijk zien en de omgeving ervaren voordat we het in verkoop nemen. Op deze manier kunnen wij u volledig en juist informeren. Met elke projectontwikkelaar heeft Spaanse DroomCasa een contract welke door ons advocatenkantoor is gecontroleerd en geaccordeerd. 100% zekerheid is waar wij voor staan. Wij laten niets aan het toeval over, omdat we weten hoe belangrijk het is om uw Spaanse droom te realiseren met een betrouwbare partner. U kunt ALTIJD op ons rekenen zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw woning. 

Kennis van de regio

Het team van Spaanse DroomCasa is zelf al jaren woonachtig aan de Costa Cálida en Costa Blanca, we voelen ons hier helemaal thuis. De leukste plekjes in uw nieuwe woonomgeving laten we graag zien. Wij hebben destijds besloten om onze droomcasa hier te kopen en weten als geen ander wat er komt kijken bij het kopen van een woning in Spanje en wat we voor u moeten en kunnen betekenen. 

Debby Vlasman en Eric Vlasman

Net als vele die voorgingen was ook voor makelaar Eric Vlasman de levensstijl en het mooie weer een drijfveer om in Spanje te gaan wonen. Omdat Eric zelf ook goed geholpen is door een persoonlijke benadering bij het kopen van een huis in Spanje wilt hij hetzelfde doen voor u. “Spaanse DroomCasa heeft een één op één benadering van haar klant en daarom kan ik mij volledig concentren op al uw wensen en opzoek gaan naar de mooiste woning op de perfecte plek.”

Manager Services Debby Vlasman heeft jaren ervaring als accountmanager en vindt het erg fijn om klanten op de juiste manier te adviseren. Hierbij is het luisteren naar uw wensen en het vertalen ervan naar antwoorden en oplossing het belangrijkste speerpunt voor een perfecte samenwerking. Debby kan u zowel in het voortraject naar het kopen van een woning als erna helpen. “Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u ook na de koop bij ons terecht kunt met al uw vragen, zodat u zich hier helemaal thuis gaat voelen.”

Michel Latuharhary en Marcel van Veldhuizen

Makelaar Michel Latuharhary is al meer dan 25 jaar succesvol geweest in de zakelijke dienstverlening. De kern van zijn werkzaamheden was altijd vraag en aanbod bij elkaar brengen. In de persoonlijke dienstverlening bij Spaanse DroomCasa is dit nog steeds het doel. “Wij gaan de juiste match realiseren tussen u als klant en uw toekomstige DroomCasa. U blij en wij blij, ik ga ervoor!”

Office Manager Marcel van Veldhuizen is werkzaam geweest in de consumenten dienstverlening. Daarnaast runde hij twee succesvolle webwinkels. Vooral in het runnen van de webwinkels kon hij zijn creativiteit ontwikkelen in zowel het bijhouden van de website als de marketing. Ervaring die bij Spaanse DroomCasa erg welkom is. Marcel is degene die het online zoeken naar de perfecte woning in de juiste omgeving voor u zo makkelijk en leuk mogelijk heeft gemaakt. “Ik weet als geen ander hoe belangrijk de omgeving is waar u uiteindelijk gaat wonen.”

Bij ons vindt u de woning die u zoekt

Neem alvast een kijkje in ons mooie aanbod. Daar zit vast de woning tussen die aansluit op uw wensen. Heeft u een specifieke vraag? Stuur ons een berichtje via WhatsApp, Telegram naar +34 744 615 086 of een e-mail naar info@spaansedroomcasa.nl.

Spaanse DroomCasa gaat met heel veel plezier en passie op zoek naar het Spaanse thuis van uw dromen. U bent bij ons meer dan bienvenido!

Wij zijn trots op onze recensies

Vanaf dag één zijn wij met veel enthousiasme geholpen. Altijd betrouwbaar, eerlijk en no nonsens. Resume; top gasten met TOP service!
door Mike en Corina
Je voelt je als klant echt koning, je wordt rustig meegenomen tijdens het proces van aankoop en de realisatie van onze woning, geen vraag is teveel!
door Familie Van der Bron
We zijn helemaal blij en gelukkig met de aankoop van ons huis in Spanje via Spaanse DroomCasa! Deze sloot volledig aan op al onze wensen.
door Randy en Randy

Lees hier meer ervaringen van onze klanten

Spaanse DroomCasa is supporter van:

Zangeres Jolanda Philippi

Protectora Animales La Nucía

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken