Santa Rosalía Lake and Life Resort

Een unieke plek om thuis te noemen

Santa Rosalía Lake and Life Resort is een nieuw en indrukwekkend resort aan de Costa Cálida. Het ligt tussen het dorpje Torre-Pacheco en de kustplaats Los Alcázares. De oppervlakte van het resort is ongeveer 700.000 m². De beplanting bestaat uit een mix van 4.000 mediterrane bomen, waardoor een natuurlijke en duurzame leefomgeving ontstaat. De luxe woningen zijn gesitueerd rond een centraal park dat alleen bestemd is voor de bewoners. Het centrale park is voorzien een spectaculaire lagune met 2 eilanden en een strand van 8.000 m², een beach club en een paar kilometer aan wandelpaden. 

De woningen in Santa Rosalía Lake and Life Resort worden in verschillende fases gebouwd. Er zijn diverse type (schakel) villa’s, appartementen en penthouses beschikbaar. Vraag ons gerust naar de actuele beschikbaarheid.

Lagune

De lagune van maar liefst 16.000 m² is Europa’s grootste kunstmatige meer en maakt gebruik van de Crystal Lagoons® technologie. Dit is een speciaal ontwikkeld filtersysteem voor grote meren en lagunes om in te zwemmen. Deze revolutionaire technologie is de meest efficiënte ter wereld en zorgt ervoor dat het meer slechts de helft van het water gebruikt dat gewoonlijk voor een park met dezelfde oppervlakte wordt gebruikt en 30 keer minder dan nodig is voor een 18-holes golfbaan. Het gesloten kringloopsysteem zuivert het water en wordt vervolgens hergebruikt. De watervoorraad hoeft niet meer te worden ververst behalve bij verdamping. Het filtersysteem gebruikt tot 100 keer minder chemicaliën dan in traditionele zwembaden en gebruikt slechts 2% van de energie die nodig is voor klassieke zwembadfiltratie systemen. Het grootste meer met Crystal Lagoons® technologie ligt in Dubai, Santa Rosalía wordt de grootste in Europa!

Costa Calida Santa Rosalia 03
Costa Calida Santa Rosalia 01
Costa Calida Santa Rosalia

Beach Club

Aan de zuid-, oost- en westkant van de lagune liggen fantastische witte zandstranden gecombineerd met gras en voorzien van rieten parasols. U kunt hier in alle rust in speciaal afgezette gebieden zwemmen zonder last te hebben van het watersport gedeelte. In de lagune liggen twee eilanden, waarvan één met een Mojito bar. Rondom de lagune komen recreatiezones. 

De Santa Rosalía Beach Club, gelegen aan de westkant van het meer, heeft een spectaculair uitzicht op het meer en het strand, met een restaurant, chill-out terras en speel- en ontspanningsruimten voor kinderen en volwassenen. Hier kunt u beachvolleybal en petanque spelen of adventure golf. 

Naast de Beach Club ligt een pier vanwaar u een kajak kunt pakken of peddelsurfen. 

La Reserva

Aan de rand van Santa Rosalía komt La Reserva, een enorme tuin van 124.000 m². Alle wandelpaden in het resort leiden naar La Reserva, welke verdeeld is in verschillende recreatiezones waar u kunt ontspannen of sporten beoefenen, zoals disc golf – golfen met een frisbee-achtige disc, tafeltennissen en schaken. Er komen verschillende plekken tussen het groen waar yoga, pilates of ontspanningsoefeningen gedaan kunnen worden.

Omgeving

Naast het resort wordt een commercieel centrum gerealiseerd met winkels, restaurants en supermarkt. De kustplaats Los Alcázares ligt op nog geen 10 minuten rijden. Hier vindt u verschillende stranden en een prachtige wandel boulevard van zeven kilometer lang. Het dorpje Torre-Pacheco, met supermarkten, restaurants en terrasjes ligt op 5 minuten rijden. Op het naastgelegen Mar Menor Golf Resort kunt u golfen en ook hier zijn restaurants en een supermarkt aanwezig. 

De luchthaven van Murcia ligt op 25 minuten rijden en die van Alicante op een uur rijden.

Bekijk onze woningen

Compare listings

Vergelijken