Costa de Almería Noord

San Juan de los Terreros

San Juan de los Terreros is een heerlijk dorpje waar u helemaal tot rust komt. Het tempo ligt een stuk lager, hier staat genieten centraal. Genieten van een goede maaltijd en een heerlijk drankje met uitzicht op de zee. Op het brede strand langs de promenade of een van de prachtige strandjes in de vele intieme baaitjes. Hier kunt u ook kajakken en snorkelen. 

Vanaf het kasteel in San Juan de los Terreros, gebouwd in 1764, heeft u een geweldig panoramisch uitzicht over de omgeving en de kustlijn richting Pulpí en Águilas. Dit moet u gezien hebben! 

Costa Almeria San Juan de los Terreros 02
San Juan de los Terreros plaats 1809

Gezellig centrum

In het gezellige centrum vindt u allerlei heerlijke lokale restaurantjes en winkels. In de zomer is wekelijks op zondag een markt met verse groenten en fruit, schoenen en kleding. Ook in de avond is er een markt. 

Voor de grote winkels kunt u terecht in Águilas op nog geen 10 minuten rijden. Daarna lekker flaneren op de boulevard en een drankje doen bij één van de hippe strandtentjes. Het zeewater van Águilas is ook dé plek om allerlei watersporten te beoefenen. 

Video

Blogs

Cocedores

Mooie stranden buiten en in Murcia

Ik moet toegeven, ik ben laatst 'vreemd gegaan' met een andere regio. Ik bezocht het strand van...
Lees verder

Bekijk onze woningen

Bent u geïnteresseerd in een woning in San Juan de los Terreros? Wij laten met veel plezier onze unieke nieuwbouwprojecten aan u zien tijdens onze VIP Kennismakingstrip. Samen vinden wij u droomwoning in deze kustplaats. Wist u dat wij u ook na de aankoop van dienst zijn? Wij helpen met u woonverzekering, inrichting, sleutelbeheer en verhuur. U wordt bij ons van begin tot eind ontzorgd. 

Bekijk hieronder ons aanbod. 

Plaatsen in de buurt

Aguilas moeln1

Águilas

De zuidelijkste stad in de Costa Cálida, bekend om haar carnaval.

Lees meer >

Compare listings

Vergelijken