San Juan de Los Terreros

Authentiek kustplaatsje met charme

San Juan de los Terreros is een heerlijk dorpje waar u helemaal tot rust komt. Het tempo ligt een stuk lager, hier staat genieten centraal. Genieten van een goede maaltijd en een heerlijk drankje met uitzicht op de zee. Op het brede strand langs de promenade of een van de prachtige strandjes in de vele intieme baaitjes. Hier kunt u ook kajakken en snorkelen.

Kasteel

Vanaf het kasteel in San Juan de los Terreros, gebouwd in 1764, heeft u een geweldig panoramisch uitzicht over de omgeving en de kustlijn richting Pulpi en Águilas. Dit moet u gezien hebben!

Woningen

Mar de Pulpí bestaat uit verschillende fases. Iedere fase is met dezelfde zorg en aandacht voor kwaliteit, ontspanning en het groen ontworpen.

De woningen in Fase 3 en Fase 6 liggen direct aan het strand.
Fase 4 en Fase 5 liggen op nog geen 10 minuten lopen van het strand.
De nieuw te bouwen Fase 7 ligt op 5 minuten lopen van het strand.

Elke fase is voorzien van een tropische tuin met zwembaden, een verwarmde jacuzzi, douches, kleedruimte met toiletten, ruime ligweide en kinderspeelplaatsen.

De villa’s staan op een ruim perceel, welke varieert tussen 203 m2 en 252 m2.

Video

Gezellig centrum

In het gezellige centrum vindt u allerlei heerlijke lokale restaurantjes en winkels. En voor de grote winkels kunt u terecht in Águilas op nog geen 10 minuten rijden. Daarna lekker flaneren op de boulevard en een drankje doen bij één van de hippe strandtentjes. Het zeewater van Águilas is ook dé plek om allerlei watersporten te beoefenen.

Bekijk onze woningen

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken