Onze partners

Spaanse DroomCasa staat garant voor een prettig, veilig en volledig aankoopproces. Dit doen wij samen met onze deskundige partners. Onze partners staan net als wij voor professionaliteit, kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid. Partners waar u tijdens en na de aankoop van uw droomcasa iets aan heeft.

Fuster & Associates

Fuster & Associates is een onafhankelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in de aankoop van onroerend goed. De vastgoedjuristen en belastingadviseurs helpen u bij de aankoop van een woning, geven advies over belastingen en erfenissen en helpen u met het oplossen van een geschil wanneer dit nodig is. Uw belangen worden door één toegewezen Nederlandstalige accountmanager van begin tot eind behartigd. Welke taak u ook aan Fuster ook toevertrouwd, zij zorgen ervoor dat u de hoogste kwaliteit service krijgt en het gewenste resultaat wordt behaald.

Fuster & Associates heeft kantoren in de Costa Blanca en Costa Cálida.

Corral & Associates

Advocatenkantoor Corral & Associates is actief in de regio Murcia. Zij geven juridisch, financieel en fiscaal advies. Ook helpen zij u op het gebied van eigendomsrecht of het opstellen van een testament. Het kantoor is al jaren actief in de regio en staat bekend om hun persoonlijke aanpak. Corral & Associates biedt maatwerk voor elke klant. 

Qualisur

Qualisur is een specialist op het gebied van inboedel-, ziektekosten en autoverzekeringen. Qualisur zoekt altijd de beste en voordeligste verzekering voor u. In de meeste gevallen kunt u kiezen tussen een normale en uitgbreide dekking. Alles wordt online geregeld zodat u snel verzekerd bent.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Bent u woonachtig in de Costa Blanca? Klik hier
Bent u woonachtig in de Costa Cálida? Klik hier.

M&R Adviseurs

M&R Adviseurs is expert op het gebied van emigratie en de fiscale aspecten die hier bij komen kijken. Wanneer u in het buitenland woonachtig bent kan het zijn dat u nog steeds belastingplichtig bent in Nederland. Het komt vaak voor dat er nog inkomen uit Nederland afkomstig is, terwijl u in het buitenland woont. M&R Adviseurs helpt u met het doen van de aangifte.

Ook wanneer u een BV in Nederland heeft en u woont in het buitenland helpt M&R Adviseurs met deskundige advies en de jaarlijkse aangifte.

TOTAYS Nalatenschappen Spanje

TOTAYS Nalatenschappen Spanje helpt bij de afwikkeling van nalatenschappen van Nederlandse erflaters met een (tweede) woning in Spanje. Een andere belangrijke dienst van TOTAYS is de juridische en fiscale begeleiding van vastgoedtransacties. Bijvoorbeeld om de verkoop van een familiewoning, verkregen nalatenschappen, in goede banen te leiden op zowel juridisch als fiscaal vlak.

Currencies Direct

Sinds 1996 helpt Currencies Direct om geldtransacties makkelijker te maken voor kopers uit landen waar de Euro niet de officiële munteenheid is. Bijvoorbeeld kopers uit het Verenigd Koninkrijk. Currencies Direct is een handige tool om veilig en snel geld over te maken. 

Securitas Direct

Securitas Direct is al meer dan dertig jaar actief in Europa en Spanje als leverancier van alarmsystemen. Voor elk type woning installeert Securitas Direct een passend alarmsysteem. Voordat uw alarmsysteem wordt geïnstalleerd worden alle zwakke punten in kaart gebracht. Zo is uw woning altijd beschermd tegen inbraak. 

Torregrosa Home Design

Meubelzaak Torregrosa Home Design heeft alles in huis om uw woning compleet in te richten. U kunt gebruik maken van speciaal samengestelde meubelpakketten. U kunt kiezen uit vijf verschillende soorten, elk met een eigen stijl. U kunt ook zelf uw eigen meubels uitkiezen. Aan u de keuze.

De winkel van Torregrose Home Design is gevestigd in Torrevieja.

Casa Cálida

Casa Cálida zijn drie comfortabele appartementen op het golfresort Condado de Alhama in Alhama de Murcia (Costa Cálida). U kunt hier verblijven tijdens uw Spaanse Casa Kennismakingstrip voor de Costa Cálida. Elk appartement is van alle gemakken voorzien. Op het golfresort heeft u alle voorzieningen op loopafstand; een supermarkt, restaurants, golfbaan, zwembaden en tennis- en padelbanen.

B&B Villa Vista Calpe

B&B Villa Vista Calpe is de B&B van Aadje en Richard, bekend van het tv-programma ‘Ik vertrek’. De accommodatie ligt in de rustige wijk Maryvilla in Calpe. De B&B beschikt t over 2 appartementen en 1 studio. U kunt gebruik maken van een eigen zwembad met een spectaculair uitzicht over de baai van Calpe. Tijdens uw Spaanse Kennismakingstrip voor de regio Costa Blanca kunt u hier verblijven. 

Compare listings

Vergelijken