Onze partners

Spaanse DroomCasa staat garant voor een prettig, veilig en volledig aankoopproces. Dit doen wij samen met ons netwerk, bestaande uit kwalitatieve expert partners.

Onze deskundige partners staan net als wij voor professionaliteit, kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid. Partners waar u zowel tijdens als na de aankoop van uw droomcasa iets aan heeft.   

Partners Spaanse DroomCasa

Fuster & Associates

Fuster & Associates is sinds 1997 een onafhankelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in de aankoop van onroerend goed. De vastgoedjuristen en belastingadviseurs begeleiden u in uw eigen taal bij de aankoop van een woning, geven advies over belastingen plus erfenissen en helpen u met het oplossen van een geschil wanneer dit nodig is. Uw belangen worden door één toegewezen Nederlandstalige accountmanager van begin tot eind behartigd. Welke taak u ook aan Fuster ook toevertrouwd, zij zorgen ervoor dat u de hoogste kwaliteit service krijgt en het gewenste resultaat wordt behaald.

Fuster & Associates beschikt over meerdere kantoren in de Costa Blanca en Costa Cálida.

Partner Fuster 02

Qualisur

Qualisur is een specialist op het gebied van inboedel-, ziektekosten en autoverzekeringen. Qualisur zoekt altijd de beste en voordeligste verzekering voor u. In de meeste gevallen kunt u kiezen tussen een normale en uitgbreide dekking. Alles wordt in uw eigen taal online geregeld zodat u snel verzekerd bent.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.
Bent u woonachtig in de Costa Blanca? Klik hier
Bent u woonachtig in de Costa Cálida? Klik hier.

Partner Qualisur 03

BTER financieel

BTER financieel bestaat sinds 2016 en is gespecialiseerd in het geven van persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. BTER financieel zet uw financiële situatie en mogelijkheden voor u op een rij. Ook als u uw hypotheek wilt oversluiten en verhogen, bijvoorbeeld voor de aankoop van een woning in Spanje, helpen zij u graag. U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek bij u thuis, op één van de BTER kantoren of op elke gewenste locatie in Nederland.

Partner Bter

M&R Adviseurs

M&R Adviseurs is expert op het gebied van emigratie en de fiscale aspecten die hier bij komen kijken. Wanneer u in het buitenland woonachtig bent kan het zijn dat u nog steeds belastingplichtig bent in Nederland. Het komt vaak voor dat er nog inkomen uit Nederland afkomstig is, terwijl u in het buitenland woont. M&R Adviseurs helpt u met het doen van de aangifte.

Ook wanneer u een (stamrecht) BV in Nederland heeft en u woont in het buitenland helpt M&R Adviseurs met deskundige advies en de jaarlijkse aangifte. Voor een adviesgesprek kunt u terecht in Amsterdam, Rotterdam of Noordwijk.

Partner MR Belastingadvieseurs 03

TOTAYS Nalatenschappen Spanje

TOTAYS Nalatenschappen Spanje helpt bij de afwikkeling van nalatenschappen van Nederlandse erflaters met een (tweede) woning in Spanje. Een andere belangrijke dienst van TOTAYS is de juridische en fiscale begeleiding van vastgoedtransacties. Bijvoorbeeld om de verkoop van een familiewoning, verkregen nalatenschappen, in goede banen te leiden op zowel juridisch als fiscaal vlak. U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek bij u thuis of op elke gewenste locatie in Nederland of de Costa Blanca, Spanje.

Partner Totays 07

Currencies Direct

Sinds 1996 helpt Currencies Direct om geldtransacties makkelijker te maken voor kopers uit landen waar de Euro niet de officiële munteenheid is. Bijvoorbeeld kopers uit het Verenigd Koninkrijk. Currencies Direct is een handige tool om veilig en snel geld over te maken.

Partner Currencies Direct 02

Securitas Direct

Securitas Direct is al meer dan dertig jaar actief in Europa en Spanje als leverancier van alarmsystemen. Voor elk type woning installeert Securitas Direct een passend alarmsysteem. Voordat uw alarmsysteem wordt geïnstalleerd worden alle zwakke punten in kaart gebracht. Zo is uw woning altijd beschermd tegen inbraak. Wij maken graag een afspraak voor u met een beveiligings adviseur.

Partner Securitas 02

HACO Muebles & Cocinas

HACO Muebles en Cocinas beschikt over 5 vestigingen in Spanje en 29 winkels in Nederland. HACO heeft een zeer grote collectie meubels volgens de laatste woontrends. U kunt gebruik maken van speciaal samengestelde meubelpakketten. Ook voor uw woonaccesoires en verlichting kunt u hier terecht.

De showrooms van HACO zijn gevestigd in Campoamor en Altea.

Haco

Casa Cálida

Casa Cálida zijn drie comfortabele appartementen op het golfresort Condado de Alhama in Alhama de Murcia (Costa Cálida). U kunt hier verblijven tijdens uw Spaanse Casa Kennismakingstrip voor de Costa Cálida. Elk appartement is van alle gemakken voorzien. Op het golfresort heeft u alle voorzieningen op loopafstand; een supermarkt, restaurants, golfbaan, zwembaden en tennis- en padelbanen.

Partner Casa Calida 02

B&B Villa Vista Calpe

B&B Villa Vista Calpe is de B&B van Aadje en Richard, bekend van het tv-programma ‘Ik vertrek’. De accommodatie met adembenemend uitzicht ligt in de rustige wijk Maryvilla in Calpe. De B&B beschikt over meerdere appartementen en een studio. U kunt gebruik maken van een eigen zwembad met een spectaculair uitzicht over de baai van Calpe. Tijdens uw Spaanse Kennismakingstrip voor de regio Costa Blanca kunt u hier verblijven. 

Partner Villa Vista Calpe 02

Wilt u samenwerken met Spaanse DroomCasa?

Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve versterking. Spaanse DroomCasa werkt alleen met partijen samen waar we voor 100% achter kunnen staan.
Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.  


Compare listings

Vergelijken