Onze adviseur in Nederland

Wellicht droomde u al een ruime tijd over een eigen woning in Spanje. Spaanse DroomCasa biedt u de mogelijkheid om de zoektocht naar uw Spaanse droomwoning thuis te laten beginnen. Onze adviseur Bas Terpstra, woonachtig in Nederland, staat voor u klaar en geeft met veel plezier informatie over het kopen en eventueel financieren van een nieuwbouwwoning in Spanje.

Hoe werkt het?

Nadat u een afspraak met Bas Terpstra heeft gemaakt informeert hij u over het aankoopproces in Spanje, onze Spaanse DroomCasa VIP Kennismakingstrip en eventueel over het financieren van uw Spaanse nieuwbouwwoning.

Een afspraak voor een informatiegesprek is snel gemaakt. En altijd bij u in de buurt. Wij spreken met u af op kantoor, een locatie bij u in de buurt of bij u thuis.

Bas 01

Voor wie is een persoonlijk gesprek bedoeld?

Dit is de start van uw Spaanse leven

U heeft graag contact om te bespreken wat u wensen en dromen zijn. Dit is altijd vrijblijvend en op basis van een persoonlijk gesprek gaat Bas u een deskundig advies geven, zodat uw zonnige toekomst dichterbij komt. 

Heeft u interesse? Maak een afspraak en kom alvast in Spaanse sferen. Wij helpen u met passie om uw Spaanse droom waar te maken!

Maak een afspraak met Bas via:

of via onderstaand contactformulier


Compare listings

Vergelijken