Winkelen in Murcia

  • door Marcel
  • 4 jaar geleden
  • Murcia
  • 1
Print Friendly and PDF

Soms heb je zin om lekker ‘ordinair’ te winkelen. Ik vind het heerlijk om tijdens vakantie of weekendje weg een middagje te shoppen. Niets is leuker dan kleine, nieuwe winkels ontdekken. Maar ook de bekende ketens zijn af en toe fijn om binnen te lopen.
Op weg van het vliegveld naar ons huis rijden wij langs Nueva Condomina Centro Comercial in Murcia. Dit overdekt winkelcentrum (of mall) heeft meer dan 200 winkels. Niet verwonderlijk is deze mall onze eerste bestemming geworden van ons Spaanse shopavontuur.

Op zoek naar schoenen? Hier ben je heel de dag zoet

Je hoeft je niet te vervelen wanneer je binnen bent. Bekende ketens zoals Primark, Zara, H&M hebben hier een winkel. Schoenfetisjisten zijn hier op het goede adres. De ene schoenwinkel na de andere kom je hier tegen. Handig voor als je een paar leuke zomerschoenen wilt hebben. Of een leuk paar meenemen voor thuis.
Wij hebben tijdens ons bezoek korte broeken en shirtjes gescoord bij de Primark. En bij een Xenos-achtige winkel twee tafeltjes voor naast bed. Tussendoor hebben we koffie gedronken bij een grappig zaakje, Wondercakes. Een groot assortiment zelfgebakken koekjes komen je tegemoet. De ene ziet er nog lekkerder uit dan de andere. Oh ja, voor ik het vergeet, veel koekjes zijn met chocolade, onweerstaanbaar lekker…mmm….
Een bezoek aan Nueva Condomina raad ik je zeker aan. Bijvoorbeeld wanneer het een slechte dag is. Of als je naar Murcia gaat om de stad te bezoeken, of bijvoorbeeld de Ikea. Dan hoef je alleen maar even naar de overkant van de weg te rijden.

Word lid van de discussie

0 thoughts on “Winkelen in Murcia”

  • Bezoek aan Mercado de Correos – Spaanse Droomcasa

    […] Lees ook: Winkelen in Murcia […]

    Reply

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken