Spaanse DroomCasa in de media

Spaanse DroomCasa is uw Nederlandse makelaar in Zuidoost-Spanje.

Wij verschijnen regelmatig in de media. Een overzicht van recente artikelen over Spaanse DroomCasa in de media treft u hieronder aan. 

Voor meer informatie over ons, persberichten en/of hi-res fotomateriaal kunt u contact met ons opnemen. 

In de media 006

Hollandse Makelaars Aan De Costa - aflevering 6

Teamleden Michel Latuharhary en Marcel van Veldhuizen zijn te zien in de realityserie ‘Hollandse Makelaars Aan De Costa’ op RTL5. U krijgt een kijkje in het werk en privé leven van de Michel en Marcel die wonen in Benidorm. Volg M&M in de zesde aflevering van14 november 2022. Bekijk hiernaast de promovideo.

U kunt de aflevering terugkijken op Videoland.

Nieuwsgierig naar meer foto´s en terugkijken naar de aflevering, neem dan een kijkje op de Facebook pagina Hollandse Makelaars Aan De Costa.

Hollandse Makelaars Aan De Costa - aflevering 1

Teamleden Michel Latuharhary en Marcel van Veldhuizen zijn te zien in de realityserie ‘Hollandse Makelaars Aan De Costa’ op RTL5. U krijgt een kijkje in het werk en privé leven van de Michel en Marcel die wonen in Benidorm. Volg M&M in eerste aflevering van 10 oktober 2022. Bekijk hiernaast de promovideo.

U kunt de aflevering terugkijken op Videoland.

Nieuwsgierig naar meer foto´s en terugkijken naar de aflevering, neem dan een kijkje op de Facebook pagina Hollandse Makelaars Aan De Costa.

Spaanse DroomCasa TV

Deze promo is opgenomen in najaar 2021 met als titel ´Costa Hollandia´. Op 10 oktober 2022 is de RTL5 realityserie ´Hollandse Makelaars Aan De Costa´ gestart waarin Marcel en Michel deelnemen. Zij zijn te zien in de eerste en zesde aflevering!

Spaanse DroomCasa is gevestigd in La Nucia en verkoopt luxe nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Almería Noord. Ons team woont aan de Costa Blanca en Costa Cálida. 

Spaanse DroomCasa is trotse supporter van zangeres Jolanda Philippi.

Postcast Reality Check van Reality TV

Luister hieronder naar de leuk podcast over onze deelname aan de eerste aflevering van Hollandse Makelaars Aan De Costa. 

Website Love Reality

Love Reality site 01

Lees hier het hele artikel.

Love Reality site 02

Relatiemagazine Entrelares

Entrelares
Entrelares 01

Compare listings

Vergelijken