Luxe villa ontwerpen

Comfortabel wonen in de villa van uw dromen

Bij Spaanse DroomCasa heeft u de mogelijkheid om uw eigen villa te laten bouwen. Wij kunnen bouwen vanaf € 250.000, exclusief grond en kosten. U kunt kiezen uit één van onze standaardmodellen of deze geheel naar uw eigen wensen laten aanpassen. Alles waar u van droomt kunt u laten realiseren. Niet alleen in de vormgeving, ook in het materiaalgebruik. Het resultaat is een uniek ontwerp van uw luxe villa met een uitstraling die precies bij u past.

Samen met onze Nederlands- en Engelstalige architecten bespreekt u uw wensen, ideeën en smaak. U heeft de mogelijkheid om uw woning zo comfortabel te maken als u zelf wilt. Bijvoorbeeld kunt u uw villa voorzien van een domotica systeem, vloerverwarming of zwembadverwarming. U kunt kiezen voor een klassieke, Ibiza of juist een ultramoderne look. Wat uw woonwensen ook zijn, wij vertalen deze naar een tijdloos en duurzaam ontwerp met veel leefcomfort. De architect gaat vervolgens met uw wensen aan de slag en maakt een 3D-ontwerp van uw droomvilla. Wij bouwen volgens de Europese regels en uw villa wordt gecertificeerd met een A of B label. Uiteraard wordt alles gelegaliseerd door een onafhankelijk advocatenkantoor.

Wij bieden u:

  • Een villa met een uitstraling die helemaal bij uw smaak past
  • Diverse innovatieve en luxe architectuurstijlen
  • Een villa dat past binnen uw budget

Villa's

Hieronder een aantal impressies van onze villa’s

Spaanse DroomCasa werkt alleen met de beste, onafhankelijke vakmensen samen om uw villa te realiseren. Dit zorgt voor een eerlijke en scherpe prijs voor de bouw, tegen een zeer hoge kwaliteits-prijsverhouding. Tijdens de bouwprocedure regelt ons bouwteam alles voor u van A tot Z. Elke stap in het bouwproces houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Wij doen dit doormiddel van foto’s van de diverse stadia van de bouw tot aan het moment dat u als trotse eigenaar de sleutel van uw droomvilla ontvangt.

Interesse?

Heet u interesse in het bouwen van uw eigen villa. Laat het ons weten via onderstaand formulier. Samen realiseren wij uw droomvilla.


Gaat u liever voor standaard nieuwbouw? Bekijk ons woningaanbod.

Compare listings

Vergelijken