Lo Romero Golf

Rustige en groene toplocatie vlakbij de Mar Menor

Lo Romero Golf ligt vlakbij het dorpje Pilar de la Horadada in de Costa Blanca Zuid. Een uitstekend onderhouden urbanisatie met veel groen. Te midden tussen Aleppo-pijnbomen, Johannesbroodbomen, palmbomen en Rozemarijn planten (Romero) ligt de 18-holes golfbaan.

Lo Romero wordt ook wel ‘Levante’ genoemd. Hiermee wordt verwezen naar de zonsopkomst in de regio Valencia-Murcia. Deze is hier prachtig en goed te zien. Dankzij de hoge ligging geniet u van het fenomenale uitzicht op  de Mar Menor, La Manga del Menor en de bergen van Calblanque. 

Golfbaan

De golfbaan van Lo Romero is geopend in 2008 en heeft 18-holes. De 18e hole

is een par 4 van 356 meter. De totale baan is 6061 meter lang. De baan ligt in een zeer groene omgeving, omringd door dennenbomen en waterpartijen.  

Fietsen en wandelen

Naast golfen kunt u nog andere sportieve activiteiten beoefenen. Rondom Lo Romero Golf ligt een netwerk van fietspaden. Het strand is makkelijk per fiets te bereiken. Rondom de bergen ‘Monte Mediterrano’ en ‘Sierra Escalona’ liggen wandelpaden, evenals in het natuurpark ‘Paraje Natural Municipal de las Lagunas de lo Monte’, waar verschillende vogelsoorten leven. Ook de wandelroutes in het Rio Seco kanaal mogen niet gemist worden. En in de Middellandse Zee kunt u naast zwemmen, ook snorkelen.

Woningen

Rondom de golfbaan worden exclusieve appartementen, penthouses en villa’s gerealiseerd.

U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen vrijstaande villa te bouwen.

Omgeving

Op een paar minuten afstand van Lo Romero Golf ligt het gezellige dorpje Pilar de la Horadada. Hier kunt u aangenaam rondslenteren door de gezellige straatjes; een terrasje pakken, hapje eten of winkelen bij de lokale winkeliers. De subliem witte zandstranden langs de Middellandse Zee en de Mar Menor met haar kristalheldere en warme water bereikt u in nog geen 10 minuten. Meer heeft u niet nodig voor een diepe ontspanning.

Vanaf Lo Romero rijdt u makkelijk en snel naar steden aan de Costa Blanca Zuid zoals Torrevieja en Orihuela of richting steden aan de Costa Cálida zoals havenstad Cartagena en de gezellige dorpjes Lo Págan en Santiago de la Ribera.

Bekijk onze woningen

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken