Klantrecensies

Familie Rossel

5/5

We zijn goed en professioneel geholpen door Michel bij het kopen van ons tweede en derde appartement. Michel heeft onze wensen goed kunnen vertalen in een geschikte woning binnen ons budget. Verder heeft Spaanse DroomCasa ons in contact gebracht met de juiste personen en bedrijven om de appartementen verder in te richten en te verfraaien. We zijn dik tevreden, heel erg bedankt Michel!

Mike en Corina de Wilde

5/5

We kunnen wel zeggen dat zonder het enthousiasme waarmee Michel ons vanaf dag één heeft geholpen, wij niet zo snel ons droomplekje hadden gevonden. Daarna gaat de TOPSERVICE van Spaanse DroomCasa gewoon iedere keer weer een stap verder. Erg blij met de manier waarop er door Michel en Marcel ‘gewerkt’ wordt, geen vraag is hun te veel. Altijd betrouwbaar, eerlijk en no nonsens. Resume, top gasten met topservice!

Jean Marie en Magda Lesage

5/5

Wij zijn heel goed geholpen geweest door Michel met het hele aankoopproces van A tot Z. En ook na de aankoop met de keyholding van Spaanse DroomCasa voor ons penthouse. Marcel en Michel, jullie zijn een topteam. Succes!

Lilian van Eck-Renders

5/5

Uitstekende ervaringen met Michel. Strak nakomen van afspraken, goed en duidelijk in de communicatie en daar bovenop een plezierig mens in de omgang. Zeker een aanbeveling!

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken