Klantenreviews

Onze missie is om de perfecte droomcasa voor u te vinden onder de Spaanse zon, te vertellen over het Spaanse levensstijl en u vertrouwd te maken met uw nieuwe woonomgeving en de Spaanse cultuur.

Persoonlijke aandacht voor al uw wensen staat hierbij heel hoog in ons vaandel. En wie kunnen hier beter over vertellen dan onze gerespecteerde klanten. Zij delen graag met u hun ervaringen met de mensen achter Spaanse DroomCasa. 

Klantenreviews_Spaanse DroomCasa
Marinka en Henry

Henry de Bie en Marinka van de Berg

5/5

Waar begin je je zoektocht naar een huis in Spanje? Hoe werkt het allemaal in Spanje, wie weet de weg naar officiële instanties, wie kun je vertrouwen? In onze zoektocht naar iets moois aan de Costa Blanca is Spaanse DroomCasa op ons pad gekomen.

Na al veel informatie vooraf gekregen, hebben we een kennismakingsweekend geboekt en het viel ons gelijk op dat Michel en Marcel betrouwbaar waren en totaal niet opdringerig. Heel fijn! Ze weten waar ze het over hebben en hebben ons diverse huizen en projecten in diverse regio’s laten zien. Na dat weekend wisten we precies wat we wel en niet wilden en welke regio we het mooist vonden.

We waren verliefd geworden op iets, maar totaal geen opdringerigheid van Spaanse DroomCasa. Duidelijke uitleg hoe alles in zijn werk gaat in Spanje. Heel erg betrokken bij alles en altijd klaar staan voor vragen en bijstaan bij de notaris, advocaat, bouwheer ed. Ze weten waar ze het over hebben, zijn discreet en heel fijn dat je hen kunt vertrouwen.

Een absolute aanrader voor een zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Randy en Priscilla

Randal en Priscilla Pieplenbosch

5/5

Dit jaar hebben we besloten om op zoek te gaan naar een vakantiewoning in Spanje en hoe ga je dat doen in een land die je op dat terrein niet kent? We hebben Michel en Marcel van Spaanse DroomCasa mogen ontmoeten die ons meer dan geweldig begeleiden. Ze hebben ons op basis van onze wensen een geweldige kennismakingsweek bezorgd waarin we mooie projecten hebben bezichtigd. Ook de zakelijke kant met een advocaat en notaris hebben ze zeer goed voorbereid. Nu we de keuze hebben gemaakt zijn we het aankoopproces gestart met begeleiding van Michel en Marcel. We voelen ons gesteund en ontzorgd in dit hele proces. Spaanse DroomCasa is wat ons betreft een makelaar die niet alleen met kennis en ervaring handelen, maar ook met het juiste gevoel waardoor je zo’n traject ook zonder meer aandurft.

Dank voor alle goede zorg, kennis en expertise. Voor iedereen die ook op zoek is naar een vakantiewoning; neem contact op met deze geweldige mensen. Naast het aanbod ben je zeker van een goede persoonlijke begeleiding.

Groetjes

Randal en Priscilla

Jorn en Anita 02

Jorn en Anita Sikkema

5/5

In 2019 hebben we voor het eerst contact gelegd met Michel van Spaanse Droomcasa om onze wensen kenbaar te maken. Tijdens deze zoektocht hebben we veelvuldig contact gehad met elkaar, zowel per e-mail als telefonisch. 

Michel en Marcel hebben we voor het eerst in Spanje ontmoet in oktober 2019, waarbij we onze eerste Kennismakingstrip hadden. Anita kende Michel al, ze zijn oud collega’s.

De Kenninsmakingstrip was tot in de puntjes geregeld en verzorgd en we hebben mooie projecten en woningen gezien die perfect aansloten op onze wensen! We hadden bijna een appartement gekocht (helaas werden we overboden). Sindsdien hebben wij regelmatig contact.

De laatste keer zijn we op huizenjacht geweest aan de Costa Blanca. Ook nu wisten Michel en Marcel ons weer blij te verrassen met de woningen die ze voor ons hadden geselecteerd.

We hebben Michel en Marcel leren kennen als professionele en ervaren makelaars. Ze zijn betrouwbaar, reageren snel als je vragen hebt en zijn altijd bereid om je verder te helpen. Wij bevelen Michel en Marcel van Spaanse DroomCasa aan, aan iedereen die op zoek is naar een huis in Spanje aan de Costa.

Klantreview 01

Thomas Gelissen

5/5

We zijn zeer te spreken over de dienstverlening van Michel en Marcel. Ze hebben ons van A-Z uitstekend begeleid. Aanvankelijk door ons verschillende interessante projecten te tonen die goed aansloten bij onze wensen. Vervolgens door ons te ondersteunen bij de daadwerkelijke aanschaf van een tweede woning waar we ons oog op hadden laten vallen. Geen vraag was te veel, steeds kwam er een deskundig en snel antwoord.

Ze kennen de streek, ze kennen de projecten, ze hebben een netwerk met goede en waardevolle samenwerkingspartners en ze hebben steeds ons belang vooropgesteld. We zijn daar echt zeer over te spreken en ik kan ze iedereen aanraden!

De Vente

Michel en Angelique de Vente

5/5

Wij hebben een appartement gekocht bij Spaanse DroomCasa via Eric en Debby. Vanaf het begin tot aan het eind hebben ze ons perfect geholpen om onze droom te realiseren. Geen vraag is hun teveel (en nog steeds niet). Ze staan altijd voor je klaar. Erg blij mee 😃 !

Mennear

Thomas en Eileen Mennear

5/5

We cannot thank this man enough. Me and my husband decided to retire to Spain September 2020. We were put in touch with Eric from Spaanse DroomCasa. I can honestly say that we have been looked after from the very beginning. Not only did Eric put us up in an apartment for four days, he has also found us our dream villa. The aftercare he and his wife Debby have given us as been fantastic. Due to the pandemic we were unable to get here until may 2021 but our home has been looked after. Eric has helped us with all the paperwork required and put us in touch with people who could help with residency and general enquirie. He is still always at the end of the phone if we needed him. I would highly recommend him and Spaanse DroomCasa. If like us you wish to move to Spain I can truly say we have received 5* service.

Van der Bron 03

Familie van der Bron

5/5

Wij hebben Michel en Marcel leren kennen op de Second Home Beurs. Er was direct een klik op basis van de rust en passie waarmee Michel kan vertellen over een tweede huis in Spanje en in ons geval de regio Costa Cálida. Wij hebben ons ingeschreven voor de nieuwsbrief en Michel heeft via mail contact gehouden.

Ons plan was eigenlijk om afgelopen voorjaar naar Spanje te reizen om enkele projecten te bezoeken, maar COVID bracht roet in het eten. Wij hadden onze zoektocht op een laag pitje gezet, totdat wij een mailing van Spaanse DroomCasa voorbij zagen komen voor het project Los Flamencos. Via de mail hebben we veel vragen gesteld, die snel en goed door Michel en Marcel werden beantwoord. Alles werd opgezocht en uitgezocht. Ook telefonisch heeft Michel rustig uitgelegd hoe de aankoop van een nieuwbouwwoning in Spanje werkt en wat de te nemen stappen zijn. Uiteindelijk hebben wij een optie op de woning genomen en zijn wij in augustus naar Spanje gereisd om het project samen met de heren te gaan bekijken.

Marcel en Michel hadden verblijfplaats geregeld en er was een programma opgesteld. We hebben het project bezocht en waren direct overtuigd. Mooie locatie, aan het strand, modern, nieuwbouw met grote gezamenlijke tuin en zwembad in de buurt van Cartagena. Veel natuur in de omgeving en ook veel golfbanen in de buurt, zodat we ook onze hobby kunnen uitoefenen. Michel heeft een goed netwerk in de regio. Via Michel zijn wij in contact gekomen met het advocatenkantoor, met Nederlandstalige medewerker, Nederlandstalige sleutelbeheerder, verzekeringskantoor, alarm, noem maar op en zij weten de juiste weg in de regio. Naast het regelen van alle formaliteiten tijdens het bezoek in Spanje om zaken ook vanuit Nederland op afstand te kunnen regelen, was het bezoek ook erg gezellig en hebben we veel gelachen met elkaar. Er was ook voldoende tijd voor ons om de regio verder te verkennen.

Terug in Nederland werd al snel duidelijk dat reizen naar Spanje i.v.m. COVID niet meer kon. Michel en Marcel hebben ons op afstand regelmatig op de hoogte gehouden over de vorderingen van het project middels foto’s en filmpjes. Bij de oplevering kunnen wij door COVID helaas ook niet aanwezig zijn. Maar Spaanse DroomCasa regelt de oplevering voor ons samen met een architect en onze sleutelbeheerder. Ondanks dat wij er niet zelf bij kunnen zijn, worden we prima vertegenwoordigd en kijken we mee via de video en foto’s die we van hen ontvangen. Ook na oplevering zijn ze te benaderen voor (praktische) vragen. Kortom onze ervaring is TOP. Je voelt je als klant echt koning, je wordt rustig meegenomen tijdens het proces van aankoop en de realisatie van onze woning, geen vraag is teveel.

Emanuels 02

Randy en Randy Emanuels

5/5

We zijn helemaal blij en gelukkig met de aankoop van ons huis in Spanje via Spaanse DroomCasa!

We hebben Michel en Marcel voor de eerste keer ontmoet op de Second Home Beurs. Daar hebben we ze onze wensen bekend gemaakt. Van alle stands waar we zijn geweest hadden we bij hen direct een goed gevoel. De manier waarop Michel en Marcel met onze wensen aan de slag zijn gegaan was geweldig. We hadden regelmatig contact via de app, mail en telefoon, voordat het moment dat we naar Spanje zouden komen bekend was.

Ze zijn ons helemaal op komen halen van het vliegveld en zijn toen richting onze bestemming gereden. In de periode dat we er waren zijn ze heel klantgericht te werk gegaan en konden ze al heel snel zien wat voor smaak we hadden en wat bij ons gezin zou passen. Na het bezichtigen van een aantal woningen kwamen we al snel uit op ons droomhuis. Deze sloot volledig aan op al onze wensen. Ze hebben ons naar de notaris, advocaat en in contact met de bank gebracht. In een week hebben we alles geregeld om het proces voort te kunnen zetten, waarna we lekker vakantie konden vieren. Tot na het passeren zijn ze continue met ons in contact gebleven.

Als u op zoek bent naar uw droomhuis, dan raad ik u aan om het via deze mannen te laten regelen. Michel en Marcel raden we absoluut bij u aan. Spaanse DroomCasa is top! Bedankt heren.

Bas Terpstra

Bas Terpstra

5/5

Het aankopen van een tweede woning in Spanje is best wel een hele stap. Waar begin je, welke woningen zijn geschikt, hoe kom je het hele proces makkelijk door. Allemaal vragen die ik had. Hiervoor al verschillende partijen benaderd, maar bij Michel en Marcel al vanaf het eerste telefonische contact een goed gevoel. Dit hebben ze tot het einde aan toe helemaal waar gemaakt. Ik doorliep het proces in m’n eentje dus een sparringspartner was meer dan welkom. Ze hebben me volledig ontzorgd van het boeken van overnachtingen tot het kennismaken met de omgeving en de mensen tot aan de zoektocht naar geschikte woningen. En dat alles vrijblijvend. Door hun begeleiding heb ik een super goed beeld gekregen van het hele traject en weet ik precies wat ik wel en niet wil. Door omstandigheden heb ik de aankoop even uitgesteld naar een latere periode en zelfs daar konden ze helemaal in mee gaan. Vrijblijvend is vrijblijvend. Dit geeft voor mij aan dat ze echt waar maken wat ze beloven en totaal geen druk zetten op beslissingen. Ze staan echt aan onze kant, zo voelt het. Mocht je twijfelen welke keuze je moet maken in de wir war van aanbieders, dan zou ik direct stoppen met zoeken en Michel of Marcel benaderen.

Het avontuur wordt vervolgd en nogmaals bedankt voor alles!

De start van uw eigen Spaanse Droom

Ontvang informatie over onze nieuwbouwwoningen, het leven en wonen in Zuidoost-Spanje.
Wij maken het zoeken naar uw droomwoning elke week nóg leuker.

U schrijft zich in om pareltjes van woningen, tips en advies te ontvangen van Spaanse DroomCasa.

Compare listings

Vergelijken