Kennismakingstrip

U wilt een woning kopen in Spanje?

Maak gebruik van de Spaanse DroomCasa Kennismakingstrip

Spaanse DroomCasa biedt u de mogelijkheid van een kennismakingstrip. Samen gaan we op zoek naar uw droomwoning en laten wij u kennismaken met de regio van uw keuze: Costa Blanca Noord of Zuid, Costa Cálida of Costa Almería Noord. Spaanse DroomCasa begeleidt u persoonlijk van A tot Z door het gehele aankoopproces heen. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een Spaanse DroomCasa kennismakingstrip te reserveren.

Hoe ziet een Kennismakingstrip eruit?

Voordat u onze kant op komt bespreken we telefonisch en per e-mail uw wensen, budget en voorkeuren. Op basis hiervan maken wij een programma waarin we woningen gaan bezoeken die hier naadloos op aansluiten. In dit programma is volop ruimte aanwezig om wijzigingen aan te brengen. Onze ervaring leert namelijk dat tijdens de kennismakingstrip uw wensen steeds concreter worden en we nog gerichter woningen en gebieden kunnen (be)zoeken. Er is ook tijd gereserveerd voor een bezoek aan een advocaat (solicitor) om al uw juridische vragen te beantwoorden en uitleg te krijgen over de juridisch kant van een woning kopen in Spanje.

Duur van de Kennismakingstrip

Wij gaan uit van maximaal drie dagen. Op de eerste dag arriveert u in de ochtend op de luchthaven van Alicante of Murcia. Spaanse DroomCasa heet u persoonlijk welkom bij aankomst. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we het programma, geven u informatie en gaan vervolgens op pad. U hoeft hiervoor geen eigen auto te huren, u wordt door ons rondgereden.

Verblijf

U verblijft op basis van beschikbaarheid in een prachtig appartement van Casa Cálida op golfresort Condado de Alhama of in de fantastische B&B Villa Vista Calpe, bekend van het tv-programma ‘Ik Vertrek’. De accommodatie hangt af van uw bezoek programma. Er zijn altijd diverse restaurants, bars en terrasjes in de buurt. ‘s avonds of in de ochtend heeft u genoeg tijd om bijvoorbeeld een balletje te slaan op de tennisbaan of een wandeling te maken. Dit verblijf biedt Spaanse DroomCasa u kosteloos aan.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de transfers van en naar de luchthaven. Daarnaast is de kennismaking met onze regio en uw accommodatie kosteloos.

Voordat u vetrekt

Vergeet niet uw paspoort, creditcard en bankpas mee te nemen. Voor het reserveren van een woning heeft u dit nodig. Wenst u een financiering? Wij kunnen u hiermee helpen. Informeer ons tijdig zodat u met de gewenste financiering op zak richting Spanje komt.

Komt ook u binnenkort kennismaken met Spaanse DroomCasa? Laat ons weten wanneer u een bezoek wilt brengen, wat u wensen zijn en welke regio uw voorkeur heeft. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op.

U kunt hiervoor het formulier hiernaast invullen.

¡Hasta pronto!


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken