VIP Kennismakingstrip

U wilt een nieuwbouwwoning kopen in Zuidoost-Spanje?

Maak gebruik van de Spaanse DroomCasa VIP Kennismakingstrip

Spaanse DroomCasa biedt u de mogelijkheid van een VIP kennismakingstrip. Samen gaan we op zoek naar uw nieuwbouw droomcasa en laten wij u kennismaken met de Costa van uw keuze: Costa Blanca, Costa Cálida of Costa Almería Noord. U beleeft ter plekke de geweldige Spaanse cultuur en levensstijl die uw toekomstige omgeving u biedt. Spaanse DroomCasa begeleidt u persoonlijk van A tot Oneindig met het gehele aankoopproces. En wat ook heel fijn is, alles gebeurt in het Nederlands. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een Spaanse DroomCasa VIP Kennismakingstrip te reserveren.

Spaanse DroomCasa Kennismakingstrip 1909 01

Duur van de VIP Kennismakingstrip

Wij gaan uit van drie doordeweekse dagen om optimaal gebruik te kunnen maken van de openingstijden van onze nieuwbouwprojecten. In het weekend zijn bezichtigingen namelijk zeer beperkt mogelijk. In de meest ideale situatie arriveert u de eerste dag in de ochtend op de luchthaven van Alicante of Murcia. Spaanse DroomCasa heet u persoonlijk welkom bij aankomst. Onder het genot van een drankje bespreken we het bezoekprogramma, geven u aanvullende informatie en gaan vervolgens samen op pad. U hoeft hiervoor geen eigen auto te huren, u wordt door ons rondgereden. 

Uiteraard is de kennismaking ook te combineren met uw geplande vakantie in Spanje. In overleg met u plannen we dan de bezichtigingen en eventueel bezoek aan het advocatenkantoor in passend binnen uw verblijf.

Bezoekprogramma

Het bezoekprogramma wordt ruim voor uw bezoek opgesteld en met u besproken. In de week voor uw komst wordt het bezoekprogramma definitief gemaakt. Het bezoekprogramma bestaat uit het bezoeken van nieuwbouwprojecten, kennismaking met de directe omgeving van de nieuwbouwprojecten, gezamenlijke lunch, bezoek aan het advocatenkantoor en regelen van uw volmacht bij de Notaris. Aan het juridische team op het advocatenkantoor kunt u al uw vragen stellen over het juridische en financiële deel van de aankoop. Dit gebeurt gewoon in het Nederlands.

Accommodatie

U verblijft gedurende de VIP Kennismakingstrip in een prachtig appartement van Casa Cálida op golfresort Condado de Alhama, een hotel in Benidorm of in de fantastische B&B Villa Vista Calpe, bekend van het tv-programma ‘Ik Vertrek’. De accommodatie hangt af van de beschikbaarheid, uw bezoekprogramma en wordt met u afgestemd. Er zijn altijd diverse restaurants, bars en terrasjes in de buurt. ’s avonds of in de ochtend heeft u genoeg tijd om bijvoorbeeld een balletje te slaan op de tennisbaan, te zwemmen of een wandeling te maken. Dit verblijf van maximaal twee nachten voor twee personen (exclusief eten en drank) biedt Spaanse DroomCasa u kosteloos aan.

Spaanse DroomCasa Kennismakingstrip 1909
Kennismakingstrip spanje villa
Villa Vista Calpe 02

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de transfers van en naar de luchthaven tijdens kantooruren. Daarnaast is de kennismaking met onze regio kosteloos.

Voordat u vertrekt

Vergeet niet uw paspoort mee te nemen. Voor het opstellen van de volmacht en het reserveren van een nieuwbouwwoning heeft u dit nodig. Wenst u een financiering? Wij kunnen u hiermee helpen. Informeer ons tijdig voor uw bezoek zodat u met de gewenste financiering op zak richting Spanje komt.

Zoek uw nieuwbouwwoning

Reserveer uw VIP Kennismakingstrip

Komt ook u binnenkort kennismaken met Spaanse DroomCasa? Laat ons weten wanneer u een bezoek wilt brengen, wat u wensen en budget zijn en welke regio uw voorkeur heeft. Wij nemen vervolgens telefonisch of via videobellen contact met u op.

U kunt hiervoor het formulier hiernaast invullen.

¡Hasta pronto!


Compare listings

Vergelijken