VIP Kennismakingstrip

U wilt een nieuwbouwwoning kopen in Zuidoost-Spanje en bent klaar om deze mooie stap te maken? Maak dan gebruik van de Spaanse DroomCasa VIP Kennismakingstrip. 

Samen gaan we op zoek naar uw droomcasa in Zuidoost-Spanje. Tijdens deze zoektocht laten wij u kennismaken met nieuwbouwprojecten aan de Costa van uw keuze: Costa Blanca, Costa Cálida of Costa Almería Noord.

VIP Kennismakingstrip 1909

Voorbereiding van de VIP Kennismakingstrip

Samen met u gaan we onderzoeken wat past en luisteren goed naar uw behoeften. Wij bespreken met elkaar al uw wensen, uw beschikbare budget en het tijdstip dat u uw Spaanse nieuwbouwwoning wilt betrekken. Vervolgens gaan we u binnen uw budget diverse nieuwbouwwoningen voorstellen waarvan wij, met onze uitgebreide kennis en ervaring, verwachten dat ze aansluiten bij uw wensen. Deze nieuwbouwwoningen zullen we zorgvuldig met elkaar doornemen en verder verfijnen totdat we tot een lijst komen met meest kansrijke nieuwbouwwoningen die we vervolgens samen gaan bezichtigen.

VIP Kennismakingstrip koppel

Bezoekprogramma

Het bezoekprogramma wordt ruim voor uw bezoek opgesteld en met u besproken. In de week voor uw komst wordt het bezoekprogramma definitief gemaakt.

Het bezoekprogramma bestaat uit het bezoeken van nieuwbouwprojecten, kennismaking met de directe omgeving van de nieuwbouwprojecten, gezamenlijke lunch, bezoek aan het advocatenkantoor en regelen van uw volmacht bij de Notaris.

Aan het juridische team op het advocatenkantoor kunt u al uw vragen stellen over het juridische en financiële deel van uw aankoop. Dit gebeurt gewoon in het Nederlands zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Duur van de VIP Kennismakingstrip

Wij gaan uit van drie doordeweekse dagen om optimaal gebruik te kunnen maken van de openingstijden van onze nieuwbouwprojecten. In het weekend zijn bezichtigingen namelijk zeer beperkt mogelijk. In de meest ideale situatie arriveert u de eerste dag in de ochtend op de luchthaven van Alicante of Murcia. Spaanse DroomCasa heet u persoonlijk welkom bij aankomst. Onder het genot van een drankje bespreken we het bezoekprogramma, geven u aanvullende informatie en gaan vervolgens samen op pad. U hoeft hiervoor geen eigen auto te huren, u wordt door ons rondgereden. 

Uiteraard is de kennismaking ook te combineren met uw geplande vakantie in Spanje. In overleg met u plannen we dan de bezichtigingen en eventueel bezoek aan het advocatenkantoor in passend binnen uw verblijf.

Voordat u vertrekt

Wanneer u in Spanje bent willen wij uw zoektocht zo makkelijk en zorgeloos laten verlopen. Wij geven u graag nog wat praktische informatie.  

Vervoer

Er zijn geen kosten verbonden aan de transfers van en naar de luchthaven tijdens kantooruren. Daarnaast is de kennismaking met onze regio kosteloos.

Identiteitsbewijs

Vergeet niet uw paspoort of ID-kaart mee te nemen. Voor het opstellen van de volmacht en het reserveren van een nieuwbouw-woning heeft u dit nodig.

Financiering

Wenst u een financiering? Wij kunnen u hiermee helpen. Informeer ons tijdig voor uw bezoek zodat u met de gewenste financiering op zak richting Spanje komt.

Accomodatie

U verblijft gedurende de VIP Kennismakingstrip in een appartement van Casa Cálida op golfresort Condado de Alhama, een hotel in Benidorm of in de B&B Villa Vista Calpe, bekend van het tv-programma ‘Ik Vertrek’.

De accommodatie hangt af van de beschikbaarheid, uw bezoekprogramma en de regio die u gaat bezoeken. Dit wordt samen met u afgestemd.

Er zijn altijd diverse restaurants, bars en terrasjes in de buurt. ’s Avonds of in de ochtend heeft u genoeg tijd om bijvoorbeeld te zwemmen, een wandeling te maken of een balletje te slaan op de tennisbaan (Condado de Alhama).

Dit verblijf van maximaal twee nachten voor twee personen (exclusief eten en drank) biedt Spaanse DroomCasa u kosteloos aan.

Villa Vista Calpe 01

Reserveer uw VIP Kennismakingstrip

Bent u er helemaal klaar voor om uw Spaanse droom realiteit te laten worden? Laat ons weten wanneer u een bezoek wilt brengen en wat uw wensen en budget zijn. Wij nemen vervolgens telefonisch of via videobellen contact met u op.

U kunt hiervoor het formulier hiernaast invullen.

¡Hasta pronto!


Wie zijn wij?

Team Spaanse DroomCasa bestaat uit Bas Terpstra in Nederland én Michel Latuharhary, Marcel van Veldhuizen, Debby en Eric Vlasman in Spanje.

Bas is bekend met de Spaanse DroomCasa VIP Kennismakingstrip, heeft een financiële achtergrond en maakt gebruik van korte lijnen met onze juristen in Spanje. Daarnaast is Bas vooral betrokken bij de eerste stappen richting uw Spaanse avontuur vanuit Nederland.

Michel, Marcel, Debby en Eric zijn al jaren woonachtig aan de Costa Cálida en Costa Blanca. Hier voelen wij ons helemaal thuis. Met heel veel plezier laten we u de leukste plekjes en heerlijkste restaurants ontdekken in uw nieuwe prachtige woonomgeving. Spanje op z’n best!

Team Kennismakingstrip 1909

Compare listings

Vergelijken