Kennismakingstrip

U wilt een woning kopen in Spanje?

Maak gebruik van de Spaanse DroomCasa Kennismakingstrip

Spaanse DroomCasa biedt u de mogelijkheid van een kennismakingstrip. Samen gaan we op zoek naar uw droomcasa en laten wij u kennismaken met de Costa van uw keuze: Costa Blanca, Costa Cálida of Costa Almería Noord. U beleeft ter plekke de geweldige Spaanse cultuur en levensstijl die uw toekomstige omgeving u biedt. Spaanse DroomCasa begeleidt u persoonlijk van A tot Z met het gehele aankoopproces. En wat ook heel fijn is, alles gebeurt in het Nederlands. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een Spaanse DroomCasa kennismakingstrip te reserveren.

Spaanse DroomCasa Kennismakingstrip 1909 01

Duur van de Kennismakingstrip

Wij gaan uit van drie dagen. In de meest ideale situatie arriveert u de eerste dag in de ochtend op de luchthaven van Alicante of Murcia. Spaanse DroomCasa heet u persoonlijk welkom bij aankomst. Onder het genot van een drankje bespreken we het programma, geven u aanvullende informatie en gaan vervolgens samen op pad. U hoeft hiervoor geen eigen auto te huren, u wordt door ons rondgereden. 

Uiteraard is de Kennismakingstrip ook te combineren met uw geplande vakantie in Spanje. In overleg met u plannen we dan de bezoekdagen in passend binnen uw verblijf.

Accommodatie

U verblijft bijvoorbeeld op basis van beschikbaarheid in een prachtig appartement van Casa Cálida op golfresort Condado de Alhama of in de fantastische B&B Villa Vista Calpe, bekend van het tv-programma ‘Ik Vertrek’. De accommodatie hangt af van uw bezoekprogramma en wordt met u afgestemd. Er zijn altijd diverse restaurants, bars en terrasjes in de buurt. ‘s avonds of in de ochtend heeft u genoeg tijd om bijvoorbeeld een balletje te slaan op de tennisbaan of een wandeling te maken. Dit verblijf van maximaal twee nachten (exclusief eten en drank) biedt Spaanse DroomCasa u kosteloos aan.

Spaanse DroomCasa Kennismakingstrip 1909
Kennismakingstrip spanje villa
Villa Vista Calpe 02

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de transfers van en naar de luchthaven. Daarnaast is de kennismaking met onze regio kosteloos.

Voordat u vetrekt

Vergeet niet uw paspoort, creditcard en bankpas mee te nemen. Voor het reserveren van een woning heeft u dit nodig. Wenst u een financiering? Wij kunnen u hiermee helpen. Informeer ons tijdig zodat u met de gewenste financiering op zak richting Spanje komt.

Zoek uw woning

Reserveer uw Kennismakingstrip

Komt ook u binnenkort kennismaken met Spaanse DroomCasa? Laat ons weten wanneer u een bezoek wilt brengen, wat u wensen zijn en welke regio uw voorkeur heeft. Wij nemen vervolgens telefonisch of via videobellen contact met u op.

U kunt hiervoor het formulier hiernaast invullen.

¡Hasta pronto!


Compare listings

Vergelijken