Evenementen

U kunt op elk afgesproken tijdstip kennismaken met het team van Spaanse DroomCasa. Wij spreken u graag via een videogesprek om u te informeren over ons aanbod, de regio Zuidoost-Spanje en het aankoopproces. Ook beantwoorden we met heel veel plezier al uw vragen. Onze juridische adviseurs kunnen u alles vertellen over het juridische deel van het kopen van onroerend goed in Spanje. Dat is gegarandeerd een mooi startpunt om uw Spaanse droom te realiseren. 

Lees hieronder op welke evenementen u ons live kunt ontmoeten.

Beurzen en evenementen

Jolanda & Friends in Benidorm

Spaanse DroomCasa presenteert in samenwerking met zangeres Jolanda Philippi de muzikale avonden Jolanda & Friends.🎤🎼 Kom ook naar Benidorm en hef het glas samen met ons! 🥂 Kijk voor de datums op de Jolanda & Friends pagina. Reserveer snel, het aantal kaarten is beperkt en OP=OP. 

Second Home Beurs in Utrecht

Deelnames

Editie voorjaar en najaar 2020 Jaarbeurs Utrecht: deze edities van 2020 zijn afgelast vanwege de Corona crisis.

Editie najaar 2019 Jaarbeurs Utrecht: tijdens de najaarseditie 2019 van de Second Home Beurs in Utrecht was Spaanse DroomCasa aanwezig met een stand.

Feria de Amsterdam 2020

Datum: zaterdag 11 juli 2020 - Locatie: Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam

Het grootste Spanjefeest van Nederland! De énige échte FERIA de HOLANDA.
Sevillanas, Flamenco, Spaanse & Nederlandse topartiesten, paardenshows, kinderactiviteiten, en heerlijk eten & drinken zoals paella, churros, tapas, cava rebujito en cerveza.

Vanwege de Corona crisis is de 2020 editie helaas afgelast.

Spaanse DroomCasa online events

Live open huis

Datum: zaterdag 25 juni 2020

Via onze Facebook pagina hebben wij een live open huis georganiseerd. Centraal in deze live bezichtiging staat het 2 slaapkamer appartement Los Olivos op het resort Hacienda del Álamo. Kijkers kunnen tijdens het open huis vragen stellen. 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze deelname aan evenementen?
Of wanneer wij zelf een evenement organiseren?
Laat uw e-mailadres achter.


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken