Evenementen

Het team van Spaanse DroomCasa kunt u ontmoeten op beurzen en evenementen in Nederland, in Spanje en online. Wij informeren u graag over ons aanbod en de regio Zuidoost-Spanje. Ook beantwoorden we met heel veel plezier al uw vragen. En uiteraard maakt u persoonlijk kennis met het team van Spaanse DroomCasa. Dat is een mooi startpunt om uw Spaanse droom te realiseren. 

Lees hieronder op welke evenementen u ons kunt ontmoeten.

Beurzen en externe events

Meet en Greet in Nederland

Het team van Spaanse DroomCasa kunt u in het najaar persoonlijk ontmoeten in Nederland. Op welke datums en locaties dit wordt gehouden maken wij deze zomer bekend.

Editie najaar 2021

Volg ons op Facebook, LinkedIn, Twitter, Telegram en Instagram voor het laatste nieuws.

Second Home Beurs in Utrecht

Spaanse DroomCasa is te vinden op de Second Home Beurs in Utrecht. In onze stand geven wij uitgebreid informatie over het aankoopproces, over de regio Zuidoost-Spanje,  de Spaanse DroomCasa Kennismakingstrip en natuurlijk onze luxe nieuwbouwwoningen. Tijdens deze dagen is er veel persoonlijke aandacht voor de bezoekers. Na een bezoekje aan onze stand op de Second Home Beurs gaat u vol inspiratie en enthousiasme naar huis. 

Eerstvolgende deelname

Editie najaar 2021

Datum: vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 - Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Spaanse DroomCasa hoopt aan deze editie van de Second Home Beurs te kunnen deelnemen. Dit is afhankelijk van de situatie in 2021 en geldende maatregelen met betrekking tot de Corona crisis. We vertrouwen erop u weer te mogen ontmoeten in Nederland!

Vorige deelnames

Editie voorjaar en najaar 2020 Jaarbeurs Utrecht: deze edities van 2020 zijn afgelast vanwege de Corona crisis.

Editie najaar 2019 Jaarbeurs Utrecht: tijdens de najaarseditie 2019 van de Second Home Beurs in Utrecht was Spaanse DroomCasa aanwezig met een stand.

Feria de Amsterdam 2020

Datum: zaterdag 11 juli 2020 - Locatie: Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam

Het grootste Spanjefeest van Nederland! De énige échte FERIA de HOLANDA.
Sevillanas, Flamenco, Spaanse & Nederlandse topartiesten, paardenshows, kinderactiviteiten, en heerlijk eten & drinken zoals paella, churros, tapas, cava rebujito en cerveza.

Vanwege de Corona crisis is de 2020 editie helaas afgelast.

Spaanse DroomCasa online events

Live open huis

Datum: zaterdag 25 juni 2020

Via onze Facebook pagina hebben wij een live open huis georganiseerd. Centraal in deze live bezichtiging staat het 2 slaapkamer appartement Los Olivos op het resort Hacienda del Álamo. Kijkers kunnen tijdens het open huis vragen stellen. 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze deelname aan evenementen?
Of wanneer wij zelf een evenement organiseren?
Laat uw e-mailadres achter.


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken