Evenementen

U kunt op elk afgesproken tijdstip kennismaken met het team van Spaanse DroomCasa. Wij spreken u graag via een videogesprek om u te informeren over ons aanbod, de regio Zuidoost-Spanje en het aankoopproces. Ook beantwoorden we met heel veel plezier al uw vragen. Onze juridische adviseurs kunnen u alles vertellen over het juridische deel van het kopen van onroerend goed in Spanje. Dat is gegarandeerd een mooi en veilig startpunt om uw Spaanse droom te realiseren. 

Wilt u ons live ontmoeten? Lees hieronder op welke evenementen dit mogelijk is. 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze deelname aan evenementen?
Of wanneer wij zelf een evenement organiseren?
Laat dan uw e-mailadres hier achter. Dank u wel!


Bienvenidos: Wonen in Zuidoost-Spanje

Rotterdam

Ons eigen ‘evenement’ Bienvenidos: Wonen in Zuidoost-Spanje. Tijdens Bienvenidos … verzorgen wij persoonlijke één-op-één gesprekken in restaurant ‘Gastrobar Hartig’ en ‘HiP Alexandrium‘ in Rotterdam.

U kunt tijdens deze gesprekken al uw vragen stellen over wonen in Spanje, de aankoop van een nieuwbouwwoning of de regio.

De volgende edities staan gepland voor 30 september, 1 en 2 oktober 2022.

Event Bienvenidos 2022 2503

Jolanda & Friends

Benidorm

Benidorm zangeres Jolanda Philippi organiseert jaarlijks in samenwerking met de Spaanse DroomCasa de feestavond Jolanda & Friends. Vanwege de enorme animo worden dit jaar niet één, maar twee avonden georganiseerd. In 2022 zullen de avonden begin september plaatsvinden. 

Jolanda Philippi is één van de bekendere allround zangeressen in zowel Benidorm als Nederland. Keer op keer treedt zij in diverse gelegenheden op waarbij zij een onuitwisbare indruk achterlaat. Haar magie is niet alleen haar prachtige stem, ook haar passie voor muziek, energie en enthousiasme dragen hun steentje bij.

Evenement_Jolanda and Friends 2021

Second Home Beurs

Utrecht

De Second Home Beurs wordt tweemaal per jaar in Utrecht gehouden; editie voorjaar en editie najaar.

Spaanse DroomCasa heeft deelgenomen aan de najaarseditie 2019. Ook voor de edities voorjaar en najaar 2020 had Spaanse DroomCasa een stand, helaas zijn deze edities afgelast wegens de Corona crisis. 

Second Home Beurs Utrecht Spaanse DroomCasa 01

Feria de Amsterdam

Amsterdam

Het grootste Spanjefeest van Nederland is Feria de Amsterdam. Tijdens feest beleeft u Spanje in Nederland met Sevillanas, Flamenco, Spaanse en Nederlandse topartiesten, paardenshows en kinderactiviteiten. Ook kunt u de Spaanse keuken proeven met heerlijke paella, churros, tapas, cava rebujito en cerveza.
Spaanse DroomCasa neemt deel om het haar woningaanbod te presenteren. Een inspirerende dag voor iedere bezoeker. 

Feria de Amsterdam 2020

Live open huis

Hacienda del Álamo

Via onze Facebook pagina hebben wij een live open huis georganiseerd. Centraal in deze live bezichtiging staat het 2 slaapkamer appartement Los Olivos op het resort Hacienda del Álamo. Kijkers kunnen tijdens het open huis vragen stellen. 

Hacienda Live Open huis

Compare listings

Vergelijken