Klantrecensies

Onze missie is om een droomplek voor u te vinden onder de Spaanse zon, te vertellen over het Spaanse leven en u vertrouwd te maken met uw nieuwe woonomgeving. Persoonlijke aandacht voor uw wensen staat hierbij hoog in ons vaandel. En wie kunnen hier beter over vertellen dan onze klanten. Zij delen graag hun ervaringen met Spaanse DroomCasa.

Wilt u zelf een recensie achterlaten? Bekijk onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Familie Van der Bron

5/5

Wij hebben Michel en Marcel leren kennen op de Second Home Beurs in Utrecht. Er was direct een klik op basis van de rust en passie waarmee Michel kan vertellen over een tweede huis in Spanje en in ons geval de regio Costa Cálida. Wij hebben ons ingeschreven voor de nieuwsbrief en Michel heeft via mail contact gehouden.

Ons plan was eigenlijk om afgelopen voorjaar naar Spanje te reizen om enkele projecten te bezoeken, maar COVID bracht roet in het eten. Wij hadden onze zoektocht op een laag pitje gezet, totdat wij een mailing van Spaanse DroomCasa voorbij zagen komen voor het project Los Flamencos. Via de mail hebben we veel vragen gesteld, die snel en goed door Michel en Marcel werden beantwoord. Alles werd opgezocht en uitgezocht. Ook telefonisch heeft Michel rustig uitgelegd hoe de aankoop van een nieuwbouwwoning in Spanje werkt en wat de te nemen stappen zijn. Uiteindelijk hebben wij een optie op de woning genomen en zijn wij in augustus naar Spanje gereisd om het project samen met de heren te gaan bekijken.

Marcel en Michel hadden verblijfplaats geregeld en er was een programma opgesteld. We hebben het project bezocht en waren direct overtuigd. Mooie locatie, aan het strand, modern, nieuwbouw met grote gezamenlijke tuin en zwembad in de buurt van Cartagena. Veel natuur in de omgeving en ook veel golfbanen in de buurt, zodat we ook onze hobby kunnen uitoefenen. Michel heeft een goed netwerk in de regio. Via Michel zijn wij in contact gekomen met het advocatenkantoor, met Nederlandstalige medewerker, Nederlandstalige sleutelbeheerder, verzekeringskantoor, alarm, noem maar op en zij weten de juiste weg in de regio. Naast het regelen van alle formaliteiten tijdens het bezoek in Spanje om zaken ook vanuit Nederland op afstand te kunnen regelen, was het bezoek ook erg gezellig en hebben we veel gelachen met elkaar. Er was ook voldoende tijd voor ons om de regio verder te verkennen.

Terug in Nederland werd al snel duidelijk dat reizen naar Spanje i.v.m. COVID niet meer kon. Michel en Marcel hebben ons op afstand regelmatig op de hoogte gehouden over de vorderingen van het project middels foto’s en filmpjes. Bij de oplevering kunnen wij door COVID helaas ook niet aanwezig zijn. Maar Spaanse DroomCasa regelt de oplevering voor ons samen met een architect en onze sleutelbeheerder. Ondanks dat wij er niet zelf bij kunnen zijn, worden we prima vertegenwoordigd en kijken we mee via de video en foto’s die we van hen ontvangen. Ook na oplevering zijn ze te benaderen voor (praktische) vragen. Kortom onze ervaring is TOP. Je voelt je als klant echt koning, je wordt rustig meegenomen tijdens het proces van aankoop en de realisatie van onze woning, geen vraag is teveel!

Randy en Randy Emanuels

5/5

We zijn helemaal blij en gelukkig met de aankoop van ons huis in Spanje via Spaanse DroomCasa!

We hebben Michel en Marcel voor de eerste keer ontmoet op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Daar hebben we ze onze wensen bekend gemaakt. Van alle kraampjes waar we zijn geweest hadden we bij hen direct een goed gevoel. De manier waarop Michel en Marcel met onze wensen aan de slag zijn gegaan was geweldig. We hadden regelmatig contact via de app, mail en telefoon, voordat het moment dat we naar Spanje zouden komen bekend was.

Ze zijn ons helemaal op komen halen van het vliegveld en zijn toen richting onze bestemming gereden. In de periode dat we er waren zijn ze heel klantgericht te werk gegaan en konden ze al heel snel zien wat voor smaak we hadden en wat bij ons gezin zou passen. Na het bezichtigen van een aantal woningen kwamen we al snel uit op ons droomhuis. Deze sloot volledig aan op al onze wensen. Ze hebben ons naar de notaris, advocaat en in contact met de bank gebracht. In een week hebben we alles geregeld om het proces voort te kunnen zetten, waarna we lekker vakantie konden vieren. Tot na het passeren zijn ze continue met ons in contact gebleven.

Als u op zoek bent naar uw droomhuis, dan raad ik u aan om het via deze mannen te laten regelen. Michel en Marcel raden we absoluut bij u aan. Spaanse DroomCasa is top! Bedankt heren.

Petra Jaquet

5/5

Al een aantal maanden voor onze persoonlijke kennismaking, regelmatig mailcontact gehad met Michel over mogelijkheden inzake huur en eventueel aankoop van een appartement in Condado de Alhama of elders in de provincie Murcia. Van begin af aan verliep dit heel plezierig inzake zijn voorstel voor een (huur) appartement, naar de standaards van de Spaanse Casa en het huren van een auto. Het klopt gewoon.

Toen Michel en ik echt op huizenjacht wilden gaan gooide Corona/Covid 19 roet in het eten. Desondanks vanuit ‘ballingschap’ toch contact gehouden en via sociale media geprobeerd tot een selectie van appartementen te komen. Na een gedeeltelijke opheffing van de lockdown zijn we gelijk weer aan de slag gegaan.

Michel geeft gevraagd en ongevraagd zijn professionele mening, denkt met je mee en voelt goed aan wat je uiteindelijk wilt. Samenvattend zou ik Michel graag willen omschrijven als betrokken, meedenkend met de klant, betrouwbaar, deskundig tijdens het traject en ook daarna inzake eventuele aanpassingen van het te kopen object, key holding indien gewenst, goede after service over de hele linie. Spaanse DroomCase zegt: “we begeleiden van A tot Z”, en dat klopt helemaal. And last but not least Michel heeft veel gevoel voor humor. Hoe fijn is dat. Dat alles maakte dat we gezamenlijk tot een fijn resultaat zijn gekomen.

Kortom Michel veel dank voor de begeleiding, ook dank aan de Spaanse DroomCasa, en wat mij betreft, we houden contact en gaan een datum prikken om dit met jou en Marcel te vieren in een Corona toegankelijk restaurantje. Ook daarin adviseert Michel! Spaanse DroomCasa, ga zo door. Top. Petra

Sigrid

5/5

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe Spaanse woning! Het penthouse is een droom die uitkomt. Spaanse DroomCasa heeft mij geholpen met ALLES: bezichtigingen, een advocaat en notaris, Spaanse bankrekening enzovoort. Ze hebben alles voor mij geregeld. Ook nu na de aankoop zorgen Michel en Marcel voor de aanpassingen in de badkamer en aankoop van het witgoed.

Via WhatsApp word ik op de hoogte gehouden en via Videocall volg ik de aanpassingen van mijn vakantiewoning. Mijn sleutel en penthouse zijn in veilige handen. Jullie zijn fantastisch!

Fred Berntsen

5/5

Ik ben via Social Media bij Spaanse DroomCasa terecht gekomen en heb er absoluut geen spijt van. Vanaf het begin ervaarde ik direct het enthousiasme en de gedrevenheid van het team Michel & Marcel om de klant tevreden te stellen. Zij gaan bijzonder professioneel en klantgericht te werk en zijn, terwijl ik zelf soms mijn twijfels had of ik het allemaal zou gaan redden, absoluut positief ingesteld.

De uitstekende service en misschien wel het belangrijkste, het wederzijds vertrouwen, heeft geresulteerd in de aankoop van één van de eerste nieuwbouw villa’s op Condado de Alhama. Door Spaanse DroomCasa ga ik mij er permanent vestigen en zie uit naar de oplevering mijn villa. Ik kan eenieder Spaanse DroomCasa van harte aanbevelen!

Nico en Irene Knol

5/5

Wij maakten kennis met Michel toen we op zoek gingen naar een appartement in Spanje. Nog voor duidelijk was of wij via hem een aankoop wilden doen, was hij zeer uitgebreid in zijn uitleg naar ons toe aangaande het proces om aan te kopen in Spanje. Dit zorgde ervoor dat wij besloten een aantal appartementen te bekijken die werden aangeboden. Ook bij deze bezichtigingen kregen we veel informatie over het Resort en de appartementen. We vielen tevens met ons neus in de boter toen er een extra appartement werd bekeken dat nog maar net te koop was aangeboden. We hebben toen meteen de knoop doorgehakt.

We zijn een maand later teruggegaan voor ons bezoek aan de notaris en daarbij hebben Michel en Marcel ons ook volledig begeleid. Ook nu nog, met een verbouwing aan onze badkamer en als er nog vragen opkomen, zijn ze steeds beschikbaar en bereid om die extra aandacht en tijd te bieden. We zijn dus meer dan blij met de professionele en zeer vriendelijke begeleiding van Spaanse DroomCasa!

Familie Rossel

5/5

We zijn goed en professioneel geholpen door Michel bij het kopen van ons tweede en derde appartement. Michel heeft onze wensen goed kunnen vertalen in een geschikte woning binnen ons budget. Verder heeft Spaanse DroomCasa ons in contact gebracht met de juiste personen en bedrijven om de appartementen verder in te richten en te verfraaien. We zijn dik tevreden, heel erg bedankt Michel!

Mike en Corina de Wilde

5/5

We kunnen wel zeggen dat zonder het enthousiasme waarmee Michel ons vanaf dag één heeft geholpen, wij niet zo snel ons droomplekje hadden gevonden. Daarna gaat de TOPSERVICE van Spaanse DroomCasa gewoon iedere keer weer een stap verder. Erg blij met de manier waarop er door Michel en Marcel ‘gewerkt’ wordt, geen vraag is hun te veel. Altijd betrouwbaar, eerlijk en no nonsens. Resume, top gasten met topservice!

Jean Marie en Magda Lesage

5/5

Wij zijn heel goed geholpen geweest door Michel met het hele aankoopproces van A tot Z. En ook na de aankoop met de keyholding van Spaanse DroomCasa voor ons penthouse. Marcel en Michel, jullie zijn een topteam. Succes!

Lilian van Eck-Renders

5/5

Uitstekende ervaringen met Michel. Strak nakomen van afspraken, goed en duidelijk in de communicatie en daar bovenop een plezierig mens in de omgang. Zeker een aanbeveling!

Heeft u een woning bij Spaanse DroomCasa gekocht? Wij vinden het fijn om te weten hoe wij het hebben gedaan. Wij hechten grote waarde aan uw mening en ervaring, want alleen dankzij uw feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven optimaliseren. U tevreden, wij tevreden.

Stuur uw ervaring samen met een leuke foto en wij plaatsen deze op onze website.

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken